Условия за ползване

РЕГИСТРАЦИЯ НА ПРОФИЛ

 Чрез регистрация, клиентът придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в онлайн магазина. Изразява съгласието си с настоящите Общи условия за ползване. Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, ползване на отстъпки и  промоции, както и да отказва изпълнението им по надлежния ред.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

С цел закупуване на продукти от електронния магазин „Сбъднати сънища“ , клиентите правят регистрация и попълват лична информация в регистрационната форма. Тази информация е под закрила на закона за защита на личните данни. Магазин „Сбъднати сънища“ използва личната информация само и единствено с цел осъществяване на поръчка. Ние приемаме изпратената от Вас информация като използваме данните за изпълнение на Вашата заявка. Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.

РЕКЛАМА
 
Информационен Бюлетин - средство за периодично информиране за предлаганите от
bojaneta.com стоки, отстъпки и промоции изпращан по електронен път чрез
 електронна поща, без той да ангажира с покупка или каквото и да е друго действие Клиента. В момента, в който Клиентът си създаде акаунт в Сайта, автоматично се включва в списъка с желаещи да получават информационен бюлетин. Опцията по отношение на съгласието за получаване на Бюлетин може да бъде променена по всяко време. Отказа си от получаване на бюлетин, клиентът може да изрази винаги на електронната поща отбелязана във всеки бюлетин.
 

ДРУГИ УСЛОВИЯ

Магазин „ Сбъднати сънища“ има правото да променя цените и съдържанието на сайта по всяко време без предварително информиране на потребителите.